Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підтвердив провідні позиції в рейтингу інформаційної прозорості банків
25 січня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до трійки лідерів у рейтингу інформаційної прозорості банків України за результатами дослідження Українського кредитно-рейтингового агентства (UCRA), підтриманого Незалежною Асоціацією Банків України та проектом USAID «Розвиток фінансового сектору» (FINREP).

В рамках дослідження було проведено аналіз якості розкриття інформації на сайтах 30 найбільших банків. Аналіз проводився відповідно до методології UCRA, яка розроблена з урахуванням кращої міжнародної практики розкриття інформації. Під час дослідження аналізувалося розкриття інформації за трьома основними блоками: структура власності та корпоративне управління; операційна діяльність та фінансова звітність; менеджмент і колегіальні органи.

Рівень розкриття інформації на сайті ПУМБ за даними дослідження складає 74,9%, що значно вище середнього рівня розкриття інформації 30 проаналізованих банків (56,6%). Згідно з висновками дослідження, сайти банків-лідерів відрізняються повнотою розкриття інформації про пов'язані компанії, регулярною публікацією звітності за міжнародними стандартами, а також різних внутрішньобанківських документів (статут, політика управління ризиками, положення про кредитний комітет, тощо).

«Ми вважаємо прозорість та відкритість банку одним з основних елементів у побудові довірчих відносин з нашими клієнтами і партнерами. Третій рік поспіль ПУМБ підтверджує відповідність своїх стандартів розкриття інформації кращій міжнародній практиці. Ми свідомо підвищуємо стандарти ведення бізнесу, намагаючись досягти кращих результатів у галузі», − зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок