Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує кредитну карту для щоденних покупок
22 січня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк випустив кредитну карту − універсальний інструмент для здійснення щоденних покупок. За допомогою кредитної картки клієнти ПУМБ можуть розраховуватися за товари та послуги по всьому світу та в інтернеті, а також знімати готівку. Кредитна картка від ПУМБ дозволяє завжди бути готовим до непередбачених витрат, маючи при собі суму в розмірі до 2-х місячних зарплат.

Випуск картки та обслуговування в перший рік − безкоштовно, тому клієнт нічого не платить, якщо не користується нею. Карта дає можливість розраховуватись за будь-які покупки та послуги сьогодні, а платити пізніше. Особливістю кредитної картки від ПУМБ є пільговий період до 46 днів, який поширюється як на розрахунки в торгових мережах, так і на зняття готівки − унікальна для України пропозиція.

Погашати кредит дуже зручно, адже обов'язковий щомісячний платіж здійснюється з зарплатного рахунку і не містить щомісячних комісій, а тільки 5% від суми заборгованості та плату за реальне використання коштів банку. Клієнти можуть контролювати всі операції по карті в режимі 24/7 через SMS- та інтернет-банкінг «ПУМБ online».

«Кредитна картка − це зручний і популярний у всьому світі засіб платежу за товари та послуги. Створюючи цей продукт, ми враховували міжнародний досвід, тому, впевнений, наші клієнти оцінять переваги користування кредитною карткою від ПУМБ. Кошти з карти можуть бути використані на будь-які цілі, що дає свободу у здійсненні покупок. Для відкриття картки необхідний мінімальний пакет документів, а кредитна лінія постійно поновлюється після погашення заборгованості. Сьогодні кредитна карта може бути відкрита клієнтам, які отримують зарплату на рахунок в ПУМБ, але в найближчому майбутньому ми зробимо її доступною для всіх наших клієнтів», − коментує Стефан Гугліері, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися про переваги та замовити кредитну карту можна за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних і мобільних телефонів), на сайті www.pumb.ua або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок