Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ привітав вихованців 19 дитячих будинків із зимовими святами
18 січня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Напередодні новорічних свят співробітники банку взяли активну участь у зборі подарунків для маленьких мешканців дитячих будинків, спеціалізованих шкіл-інтернатів, центрів реабілітації та будинків малятка. Також співробітники ПУМБ пожертвували кошти на придбання необхідних для дітей речей, таких як шкільні та спортивне приладдя, розвиваючі ігри, одяг та взуття, меблі, оргтехніка і продукти харчування.

Подарунки і речі були передані в 19 спеціалізованих дитячих установ в Білій Церкві, Вишгороді, Краматорську, Макіївці, Горлівці, Молочанську, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Севастополі, Харкові, Дніпропетровську, Павлограді та Львові. Спільними зусиллями співробітників банку усіх регіонів більше 1600 дітей отримали подарунки та солодощі в день Святого Миколая та напередодні Нового Року.

Крім цього, в фойє головного офісу ПУМБ в м. Донецьку було проведено традиційні новорічні ранки для дітей співробітників, клієнтів, партнерів банку, а також малюків із соціально незахищених та багатодітних сімей міста. Маленькі гості відвідали виставу під назвою «Новорічний бал у Попелюшки». Класична і сучасна музика, зустріч з улюбленими казковими героями, пригоди і участь в захоплюючих конкурсах надовго залишаться в пам'яті дітей. Відчуття свята маленьким гостям також дарували їх ровесники − артисти з 10 найкращих художніх колективів Донецька. На восьми благодійних новорічних ранках, які організував ПУМБ за роки свого існування, побувало понад 1 300 дітей.



Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок