Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підбиває підсумки першого року присутності в соціальних медіа
16 січня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ має офіційні представництва у таких соціальних медіа: Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+, Foursquare, YouTube. Станом на початок січня 2013 р. понад 35 тис. українців читають новини ПУМБ та беруть участь у дискусіях на цих майданчиках банку в соцмережах. Вони отримали відповіді на понад 1500 запитань, залишили понад 10 тис. коментарів як про роботу банку, так і про питання, що їх цікавлять на тему фінансів, інтернет-банкінгу, платіжних карток, шопінгу, онлайн-сервісів тощо. Тисячі клієнтів та послідовників взяли участь в акціях банку в соцмережах, а також отримали спеціальні пропозиції і заохочення (бонуси, сувеніри, грошові призи).

Дотримуючись стратегії розвитку банку, в грудні 2011 року ПУМБ відкрив свої офіційні представництва в соціальних мережах. За 1 рік банк досяг результатів, якими можна пишатися:

  • ПУМБ №1 за кількістю послідовників у Facebook згідно рейтингу компанії «Простобанк консалтинг». ПУМБ входить до ТОП-5 українських брендів, які найчастіше взаємодіють із користувачами Facebook за даними аналітичного сервісу SocialBakers за грудень 2012 року. При цьому середній час відповіді (Response Time) та відсоток відповідей (Response Rate) є найвищим – 97 хв. та 100% відповідно.
  • ПУМБ входить до ТОП-3 серед всіх українських банків за кількістю учасників офіційної групи ВКонтакте: http://vk.com/pumbua
  • Twitter-акаунт ПУМБ знаходиться у ТОП-3 за кількістю послідовників серед усіх банків в Україні. Акаунт ПУМБ входить до ТОП-3 за впливовістю серед всіх брендів в Україні відповідності з даними спеціалізованого сервісу Klout.com: http://klout.com/pumbua
  • ПУМБ − перший і єдиний серед найбільших банків за класифікацією НБУ, що має офіційну присутність в перспективній геосоціальній мережі Foursquare. Сторінка банку в ТОП-20 всіх сторінок в Україні. Див http://foursquare.com/pumbua та http://fourua.com

Сторінка ПУМБ в Facebook − одна з найбільш активних і популярних не тільки серед банків, а й усіх українських компаній. Сьогодні у неї більше 18000 постійних читачів та сотні активних користувачів − постійних учасників дискусій.

Вся активність ПУМБ у соціальних мережах проводиться під єдиним гаслом «Ваш фінансовий гід онлайн!». У спільнотах ведеться дискусія про фінансові послуги та продукти, які пропонує банк, про новини зі світу фінансів, клієнти банку отримують поради щодо економії часу і примноженню грошей. Повідомлення про акції ПУМБ − одні з найбільш читаних та коментованих постів у соціальних акаунтах банку. Однією з наймасштабніших та ефективних була акція в соцмережах на підтримку депозитної пропозиції «Великі гроші», що була проведена одночасно в Facebook та Вконтакте, і отримала підтримку на інших майданчиках банку. Акція дозволила залучити сотні нових клієнтів та більше 7000 нових послідовників до офіційних спільнот ПУМБ. Один з клієнтів банку виграв 10000 грн., а понад 100 учасників отримали пам'ятні призи.

ПУМБ є єдиним великим банком, який офіційно представлений в сучасній геолокаційній соціальній мережі Foursquare. Сьогодні в мережі Foursquare зареєстровано понад 160 точок присутності ПУМБ. Влітку 2012 року ПУМБ запустив нову програму лояльності для клієнтів, зареєстрованих у Foursquare. «Мерів», або найбільш частих відвідувачів відділень, банк заохочує подарунками з елементами корпоративної символіки. Для того, щоб користувачі Foursquare могли легше розпізнати точки присутності банку, на кожному відділенні розміщуються спеціальні наклейки.

Передноворічна акція банку в Twitter, спрямована на підвищення лояльності, забезпечила багаторазовий ріст спільноти: на початку 2013 року у акаунта ПУМБ стало більше 2000 фоловерів.

«Присутність банку в соціальних мережах дає можливість постійно вести діалог з клієнтами ПУМБ, бути «фінансовим радником» для активної аудиторії, а головне − оперативно реагувати на будь-які звернення клієнтів. За рік ми досягли значних успіхів, і будемо розвивати цей напрямок в майбутньому, оскільки соціальні медіа є цінним каналом комунікацій для банку. У 2013 році ми порадуємо наших фанів корисною інформацією та новими акціями лояльності», − зазначила Тетяна Черненко, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок