Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про зміни в складі Правління
21 грудня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку ухвалила рішення ввести до складу правління банку заступника голови правління Артура Загородникова з 20 грудня 2012 року (протокол № 186 від 19.12.2012 р.).

Артур Загородников відповідає в ПУМБ за питання розвитку бізнесу в секторі держкомпаній. Пан Загородников представляє банк у Незалежній Асоціації Банків України та очолює Комітет з питань регуляторної політики та нагляду.

Крім того, Спостережна Рада ухвалила рішення припинити повноваження заступника голови правління, члена правління, Дмитра Юргенса в зв'язку із закінченням терміну дії 31.12.2012 р. трудового контракту. Контракт не продовжено за згодою сторін.

Дмитро Юргенс обіймав посаду заступника голови правління ПУМБ з березня 2008 року та відповідав за питання розвитку інвестиційного бізнесу банку. Варто відзначити, що під керівництвом Дмитра Юргенса команда інвестиційного бізнесу ПУМБ успішно залучила додаткові кошти на зовнішніх ринках від провідних європейських, американських і азіатських інвесторів, а також успішно провела рефінансування заборгованості перед закордонними кредиторами в 2010 році. Дмитро також очолював роботу команди ПУМБ в ролі фінансового радника в угоді з придбання групою СКМ 100% акцій ПАТ «Банк Ренесанс Капітал». Правління ПУМБ дякує Дмитра Юргенса за його роботу і значний внесок у розвиток банку, і бажає йому подальших професійних успіхів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок