Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

1800 українців стали власниками нового авто завдяки ПУМБ
17 грудня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) є активним учасником ринку автокредитування. За 11 місяців цього року ПУМБ видав близько 1800 автокредитів на загальну суму 185 млн. грн., що в 1,7 рази перевищує результат аналогічного періоду 2011 року. Найпопулярніший термін кредитування − 5 та 7 років (50% кредитного портфеля).

На початку року ПУМБ запропонував клієнтам новий автокредит «Простий+», який дозволяє при мінімальному пакеті документів за короткий термін отримати позику під 0,01% річних. Також були вдосконалені умови і процеси оформлення позик за програмами «Оптимальний+» і «Комфортний+». У 2012 році найбільш популярним серед клієнтів став автокредит «Комфортний+», в рамках якого вимоги по страхуванню КАСКО − мінімальні. У загальному обсязі кредитування частка цього продукту склала 25%.

Зростання видач автокредитів в ПУМБ пов'язане в першу чергу із збільшенням спільних програм з автодилерами: Укравто, АІС, Богдан Авто, Автотрейдинг. Більше чверті (26%) кредитів були видані саме за партнерськими програмами.

ПУМБ бере участь у всіх значимих подіях авторинку. У грудні ПУМБ виступив партнером «Дня відкритих дверей» компанії «Богдан Авто», в рамках якого відбулася прем'єра позашляховика нового покоління Hyundai Santa Fe 2013. У «День відкритих дверей» відвідувачі салону Hyundai компанії «Богдан Авто» мали можливість отримати 2% знижки на придбання Hyundai Santa Fe 2013, а також виграти цінні призи від партнерів події.

«Уповільнення економіки та песимістичні настрої споживачів у другій половині року призвели до зниження продажів у більшості автодилерів. Однак цього року багато українців міняли свій автомобіль, якому виповнилося 5 років. ПУМБ запропонував клієнтам вигідні умови кредитування, скоротив час прийняття рішення про видачу кредиту і спростив саму процедуру, що дозволило збільшити обсяги автокредитування», − Максим Мироненко, керівник департаменту кредитування і депозитів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок