Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Авіаперельоти стають доступнішими разом з ПУМБ
22 листопада 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією «Міжнародні Авіалінії України» проводить акцію для власників преміальних карток Visa Gold, Visa Platinum, Visa Black Platinum, Visa Infinite та Visa Business.

З 22 листопада 2012 р. і до 20 лютого 2013 р. розраховуйтесь своєю карткою за авіаквитки та отримуйте приємні знижки *:

  • 7% при купівлі авіаквитка економ-класу;
  • 10% при покупці авіаквитка бізнес-класу.

* Аеропортові та інші збори оформляються без знижки.

Для отримання знижки в касах авіакомпанії МАУ необхідно до оформлення квитка повідомити співробітника авіакомпанії про те, що оплата буде зроблена за допомогою картки Visa.

Якщо авіаквиток купується через сайт авіакомпанії МАУ, то ПУМБ здійснить блокування оплачуваної суми на рахунку клієнта без урахування знижки, але списання коштів з картки станеться вже з урахуванням відповідної знижки. Зекономлені кошти будуть повернені на карту клієнта.

Преміальні картки Visa від ПУМБ − це зручний і безпечний інструмент для розрахунків. Всі карти Visa класу Gold, Platinum, Black Platinum, Infinite та Business мають вбудований чіп, який забезпечує високий захист даних при розрахунках за товари і послуги. Преміальна картка Visa від ПУМБ дозволяє безкоштовно знімати готівку в 4000 банкоматах банку і мережі «Радіус».

Держателі преміальних платіжних карток Visa від ПУМБ отримують широкий спектр привілеїв: можливість користуватися унікальними знижками, подарунками та іншими перевагами кожного разу розраховуючись карткою за товари та послуги партнерів програми. Карти Visa Gold, Visa Platinum, Visa Black Platinum, Visa Infinite і Visa Business забезпечують своїм власникам більше комфорту під час подорожей, оскільки їм гарантується страховий захист, екстрена заміна картки та видача готівкових коштів за кордоном, більше комфорту в повсякденному житті.

Більше дізнатися про преміальні платіжні карти Visa від ПУМБ, а також замовити карти онлайн можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок