Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує особливі умови для юних вкладників до Всесвітнього дня заощаджень
16 листопада 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

До Всесвітнього дня заощаджень Перший Український Міжнародний Банк розпочинає спеціальну депозитну акцію «Юність» для молодих вкладників віком від 16 до 25 років. Акційна пропозиція допоможе молодому поколінню навчитися управляти коштами та примножувати збереження разом з ПУМБ. Акція «Юність» триватиме з 15 листопада по 31 грудня 2012, за її умовами ставка по депозиту становить 17,8% річних у гривні на неймовірно гнучких умовах.

Депозит «Юність» дозволяє поповнювати та знімати кошти без обмежень зі збереженням усіх нарахованих відсотків. Кожному вкладнику ПУМБ пропонує безкоштовний випуск та обслуговування пластикової картки Visa Classic Unembossed або MasterCard Standard Unembossed, а також можливість підключення до ПУМБ Online, який визнаний одним з найкращих сервісів інтернет-банкінгу в Україні.

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за кількістю залучених коштів приватних осіб. У вересні 2012 року портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ перевищив 1 млрд. доларів США (в еквіваленті). Банк є учасником Державного Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. У жовтні рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

«ПУМБ є одним з лідерів із залучення коштів населення, тому підтримує ініціативу Незалежної асоціації банків України з проведення Всесвітнього дня заощаджень. Ця ініціатива сприятиме підвищенню фінансової освіченості громадян. Ми запропонували привабливі та водночас гнучкі умови акційного депозиту, які дозволять нашим юним клієнтам отримати досвід керування особистими грошима», − говорить Максим Мироненко, керівник департаменту розвитку продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Відкрити депозит «Юність» можна в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок