Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав почесне третє місце у номінації «Україна» щорічної премії HR-бренд
30 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) виборов почесне третє місце у номінації «Україна» щорічної премії HR-бренд, яка відзначає успішну роботу бізнесу з репутацією компанії як роботодавця. У номінації «Україна» змагалися 18 компаній, загалом у конкурсі взяли участь 42 проекти. Проект ПУМБ «Система управління діяльністю персоналу» був відзначений авторитетним журі, яке складається з 12 незалежних експертів сфери рекрутмента, кадрового консалтингу та управління брендами. За роботою журі споглядав аудитор премії – міжнародна компанія PricewaterhouseCoopers. Ключові критерії оцінки проектів премії: актуальність для HR-ринку та бізнесу, сучасність та інноваційність методів реалізації, відповідність бізнес-цілям та наявність результатів.

Мета проекту ПУМБ «Система управління діяльністю персоналу» – створити прозору політику оцінки персоналу та розвитку співробітників на усіх рівнях посад. Наразі завершено перший етап реалізації проекту, результатами якого є:

· завершення діагностики «здоров’я організації»;

· формування внутрішнього кадрового резерву банку для заповнення позицій топ-рівня;

· зменшення строків заповнення вакансій топ-позицій.

«Цінності нашого банку приймають та розділяють понад 3800 співробітників, і ми раді, що наші підходи у побудові системи управління персоналу оцінили поважні експерти HR-галузі. Премія HR-бренд – це новий стимул для нас розвиватися далі та докладати максимум зусиль у становленні ПУМБ як кращого роботодавця у фінансовій сфері», говорить Олена Дятлова, заступник голови правління з управління персоналом ПУМБ.

Премія HR-бренд Україна – це найбільш знаковий проект на кадровому ринку України, який відзначає роботу компанії з персоналом нагородою міжнародного рівня. Премія заснована групою компаній HeadHunter та проводиться другий рік поспіль в Україні, сьомий – в Росії. Для здобуття нагороди компанії подають проекти, які показали високі результати із залучення, мотивації та утримання персоналу, розвитку компанії в цілому та її репутації як роботодавця. Номінації премії HR-бренд – «Столиця», «Україна», «Регіон», «Світ».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок