Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ разом з клієнтами підвів підсумки 20-річчя роботи
11 вересня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У 2012 році Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відзначає 20-річчя роботи на банківському ринку України. Сьогодні банк обслуговує понад 20 тис. корпоративних клієнтів і є одним з 10 банків-лідерів з кредитування юридичних осіб за підсумками 2011 року. Банк обслуговує понад 1,5 млн. приватних клієнтів. Процесинговий центр ПУМБ тільки в минулому році обробив понад 46 млн. транзакцій понад 2,4 млн. платіжних карт клієнтів ПУМБ та 39 банків-партнерів. У 1992 році в банку працювало всього 30 співробітників, а сьогодні − близько 4 тис. чоловік. ПУМБ є одним з найбільших платників податків в Україні, і тільки за 2011 рік банк виплатив 300 млн. грн. податків до центрального та місцевих бюджетів.

За останні 10 років ПУМБ наростив активи у понад 30 разів. У минулому році ПУМБ завершив об'єднання з Донгорбанком, завдяки чому ввійшов до десятки найбільших банківських установ країни за ключовими фінансовими показниками. Міжнародне фінансове видання The Banker (Великобританія) опублікувало щорічний рейтинг «ТОП-1000 банків світу 2012», де ПУМБ зайняв 926 місце, зміцнивши свої позиції в рейтингу на 53 пункти порівняно із попереднім роком.

За роки своєї діяльності ПУМБ створив стійкий бізнес, який заснований на професійній команді, довірі клієнтів і партнерів, сучасних банківських технологіях, дієвій системі ризик-менеджменту, прозорих та відкритих бізнес-процесах і якісному сервісі.

У поточному році ПУМБ запропонував своїм клієнтам ряд спеціальних продуктів та послуг для приватних і корпоративних клієнтів, оновив корпоративний сайт і створив його мобільну версію для зручності користувачів мобільного інтернету.

«Сьогодні ПУМБ виправдовує довіру понад півтора мільйона приватних і двадцяти тисяч корпоративних клієнтів, будучи фінансово стійким банком, одним з найбільш ліквідних у банківській системі. Число наших клієнтів безперервно збільшується, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Саме це дає нам стимул постійно розвиватися, вдосконалюватися і пропонувати нові послуги на ще більш високому, якіснішому рівні. Ми прагнемо бути гнучкими і сучасними, залишаємося інноваційними і покращуємо якість сервісу для наших клієнтів».

Відгуки клієнтів про співробітництво з ПУМБ можна знайти на сайті в розділі "Управління якістю".

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок