Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив мобільну версію корпоративного сайту
04 вересня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) презентує мобільну версію корпоративного сайту, який був запущений раніше цього року. Мобільна версія містить копію зміста корпоративного сайту ПУМБ, але оптимізована для користувачів мобільного інтернету. Тепер після заходження на сайт www.pumb.ua користувач автоматично буде переадресований на мобільну версію сайту, адреса якої www.pumb.ua/m/. Всі розділи сайту доступні 3-ма мовами: українською, російською та англійською. Меню сайту ділиться на дві ключові частини: сервісну та основну.

На головній сторінці зверху знаходиться сервісна частина меню, яка включає: вхід до інтернет-банкінгу «ПУМБ online», розділ «Банкомати та відділення», курси валют, телефон Центру обслуговування клієнтів ПУМБ та форму зворотного зв'язку. Для зручності користування при переході на внутрішні сторінки сайту, сервісне меню завжди знаходиться внизу сторінки.

У розділі «Банкомати та відділення» користувач знайде простий і зручний механізм пошуку необхідного відділення, банкоматів ПУМБ або мережі «Радіус». Адреса кожного відділення або банкомату також представлена на картах «Яндекс», які інтегровані до цього розділу.

Зателефонувати до Центру обслуговування клієнтів користувач може без перемикання телефону в режим дзвінків, а простим натисненням на цей пункт меню.

У розділі «Зворотний зв'язок» користувач може залишити свій відгук, скаргу або пропозицію. Всі звернення клієнтів, отримані через форму зворотного зв'язку, надходять до Управління якості обслуговування клієнтів ПУМБ, яке контролює рівень обслуговування клієнтів у відділеннях банку.

В основному меню мобільної версії сайту, розміщеному під сервісним меню на головній сторінці, можна знайти продукти та послуги банку для всіх користувачів: приватних осіб, малого бізнесу, корпоративних клієнтів, фінансових організацій, ЗМІ, громадськості та інституційних інвесторів. З будь-якої сторінки основного або сервісного меню можна перейти на відповідну сторінку корпоративного сайту ПУМБ.

«Ми послідовно працюємо над підвищенням якості сервісу, тому пропонуємо нашим клієнтам необхідні їм продукти та послуги в найбільш зручних для них каналах, – коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. – Мобільна версія сайту необхідна зацікавленим сторонам ПУМБ. Чверть з понад 200 тис. користувачів інтернет-банкінгу «ПУМБ online» працюють з цим сервісом за допомогою мобільних пристроїв, таких як смартфони або планшети. Ми плануємо постійно розвивати корпоративний сайт ПУМБ і його мобільну версію, тому вітаємо пропозиції з удосконалення, які можна направити, скориставшись формою зворотного зв'язку».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок