Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про результати дослідження «Таємний покупець»
29 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) завершив третє дослідження якості обслуговування в Банку за методикою «Таємний покупець»*, яке провела незалежна консалтингова компанія 4Service. Це дослідження здійснювалося в рамках напрямку управління якістю обслуговування ПУМБ.

Під час дослідження була проведена діагностика сервісу в мережі, зокрема була оцінена робота з фізичними та юридичними особами, обслуговування в касах. За результатами досліджень загальний показник якості обслуговування в мережі відділень ПУМБ відповідає категорії «відмінно» (понад 90 балів), що на 10% перевищує показник попередньої хвилі досліджень. Показники обслуговування в цілому покращилися в усіх точках присутності Банку.

«ПУМБ постійно працює над підвищенням якості надаваних послуг і прагне поліпшувати свій сервіс. Регулярні дослідження «Таємний покупець» надають нам цінну інформацію про напрямки, які вимагають удосконалення. Дані перших двох хвиль досліджень стали основою нової системи мотивації співробітників відділень. Результати третьої хвилі досліджень продемонстрували зростання загального індексу якості обслуговування, що підтверджує ефективність розпочатих нами заходів», – коментує Тетяна Черненко, керівник Департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

*Дослідження «Таємний покупець» – метод оцінки якості обслуговування та продажів за допомогою підготовлених людей, що відвідують роздрібну точку в ролі звичайних клієнтів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок