Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

20 золотих злитків за акцією ПУМБ вже знайшли своїх власників
08 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) вітає 20 перших переможців «Знайдено золото», коженз яких отримає золотий злиток вагою 20 грам. Вартість такого злитку в ПУМБ становить понад 8500 грн. Щасливими власниками золотих злитків стали клієнти ПУМБ у містах: Біла Церква, Донецьк, Київ, Павлоград, Сімферополь, Енергодар та ін.

Нагадуємо, що акція ПУМБ «Знайдено золото» проходить з 22 червня до 30 вересня 2012 р. Щомісячно серед клієнтів банку, що розмістили в період проведення акції строковий депозит, розігруються 20 золотих злитків вагою 20 грам, а в кінці акції головний приз − золотий злиток вагою 500 грам.

Прибутковість термінових депозитів у ПУМБ досягає 18,8% в гривні, 7,1% в доларах США та 5,8% в євро. Для постійних клієнтів ПУМБ діє Програма лояльності, яка дозволяє отримати високі відсотки за вкладом.

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за кількістю залучених коштів приватних осіб і є найбільш динамічним банком за підсумками 2011 року. Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило присвоєний раніше рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ПУМБ на рівні "5" (найвища надійність) 30 липня 2012 р.

Депозитна акція проводиться у всіх відділеннях ПУМБ, а також доступна в сервісі інтернет-банкінгу «ПУМБ online». Дізнатися про детальні умови акції «Знайдено золото» можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок