Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Наглядова Рада ПУМБ призначила Дмитра Крепака на посаду Заступника Голови Правління Банку
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення Дмитра Крепака на посаду Заступника Голови Правління з роздрібного бізнесу з 1 лютого 2011 року. Роберт Дзялак, який займав раніше цю позицію, прийняв рішення залишити посаду; протягом найближчих трьох місяців він буде надавати консультаційні послуги Банку.

Пан Крепак очолить напрямок з розвитку роздрібного бізнесу, діяльність Процесингового центру, а також питання якості обслуговування клієнтів і програму протидії легалізації грошей, отриманих злочинних шляхом.

«Відповідно до нової Стратегії розвитку ПУМБ, розвиток роздрібного сегмента є одним з пріоритетних напрямів. Сегментація клієнтів, розуміння їх потреб, поліпшення якості сервісу, а також розвиток нових та інноваційних продуктів - усе це знаходиться в центрі нашої уваги в роботі з індивідуальними клієнтами, - заявив Костянтин Вайсман, Голова Правління ПУМБ. - Тому ми раді, що до команди Банку як Член Правління, відповідальний за рітейл, приєднався Дмитро Крепак, що має багаторічний досвід роботи в банківській сфері».

«Перед Банком стоять амбітні завдання, але ми не боїмося труднощів. Запорукою успіху є хороша команда, потенціал для зростання і бажання досягти кращих результатів у галузі - всі ці складові є в ПУМБ. Я вдячний за надану мені довіру і дійсно радий приєднатися до колективу Банку», - зазначив Дмитро Крепак.

Дмитро Крепак народився в Луганській області. У 1994 році він закінчив Факультет міжнародних економічних відносин Московського державного інституту міжнародних відносин. У 2001 році Дмитро отримав диплом МВА в Школі Бізнесу Уортон Університету Пенсільванії (Wharton School of Business, University of Pennsylvania), США.

У банківській сфері пан Крепак працює з 1994 року. Останні чотири роки обіймав посади Директора Департаменту розвитку мережі і якості обслуговування в роздрібному бізнесі та Директора Департаменту стратегії та проектів трансформаційного офісу в «Райффайзен Банку Аваль».

Правління банку високо оцінює внесок Роберта Дзялака у розвиток роздрібного бізнесу ПУМБ і бажає йому подальших професійних успіхів.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок