Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

iPUMB - мобільний Інтернет-банкінг на вашому iPhone або iPad
27 липня 2012

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) запускає нову послугу ПУМБ online для користувачів iPhone. iPUMB - це перший багатофункціональний мобільний Інтернет-банкінг для управління рахунками та проведення банківських операцій за допомогою iPhone або iPad.

«Ми реагуємо на потреби наших клієнтів, тому ми розробили унікальну пропозицію - можливість віддаленого доступу до фінансових продуктів і послуг Інтернет-банкінгу за допомогою пристроїв компанії Apple, - коментує нововведення Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління ПУМБ. - Вже сьогодні наші клієнти можуть оцінити всі переваги комфортного управління особистими коштами».

iPUMB - єдиний додаток на ринку, який пропонує повноцінний функціонал Інтернет-банкінгу. iPUMB забезпечує клієнтам можливість користування всіма інструментами ПУМБ online в трьох мовних версіях - українській, російській та англійській.

За допомогою iPUMB ви можете здійснювати платежі як в межах Банку, так і на рахунки в інших фінінститутах, проводити безкоштовні операції між рахунками, замовити депозит online, а також самостійно управляти лімітами за платіжними картками, налаштовувати регулярні платежі, погашати кредити - як за графіком, так і достроково, і здійснювати інші операції.

«Додатковою перевагою iPUMB є можливість пошуку на картах відділень і банкоматів ПУМБ і банків-партнерів, учасників мережі «Радіус». За допомогою даної функції користувач може визначити найближчі до заданої адреси точки присутності ПУМБ, а також час роботи відділень», - говорить про особливості iPUMB пан Крепак.

Додаток iPUMB сертифікований Apple і розміщений в AppStore. Доступ до iPUMB можуть отримати всі клієнти-користувачі ПУМБ online. Це не вимагає підписання будь-яких додаткових угод: досить стандартним чином завантажити в iPhone додаток iPUMB. Для входу в додаток потрібно ввести свій логін і пароль входу до ПУМБ online. Користування сервісом ПУМБ online не вимагає плати за підключення та абонплати.

Здійснення активних операцій в iPUMB засноване на тих же принципах, що і в ПУМБ online: при кожній операції користувачеві на телефон приходить повідомлення з разовим паролем, введення якого в iPUMB підтверджує необхідну транзакцію. Важливо, що безпека iPUMB рівносильна безпеці ПУМБ online, яка забезпечується міжнародним сертифікатом безпеки Thawte.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87 % акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.
У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

arrow