Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Шопінг в Мілані з Першим Українським Міжнародним Банком!
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 14 березня по 14 липня 2011 року,  розраховуючись за покупки карткою Visa Gold від ПУМБ, ви можете виграти подорож у Мілан - столицю шопінгу!

Компанія VISA в партнерстві з ПУМБ з 14 березня по 14 липня 2011 року проводить акцію «GO», головний приз в якій – подорож у Мілан, столицю не тільки європейської, а й світової моди. Переможець акції і його супутник зможуть відвідати модні магазини і будинки знаменитих кутюр'є, таких як: Gianni Versace, Gianfranco Ferre, Fendi, Giorgio Armani, Romeo Gigli, Alberta Feretti, Gucci, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Moschino, Alberta Feretti, Prada , а також побачити знамениті площу і собор Дуомо, театр Ла-Скала, Королівський палац, Галерею Вітторіо Еммануеля і старовинні церкви, а також інші визначні пам'ятки міста. Щасливчикам будуть забезпечені прямий переліт до Мілана в салоні бізнес-класу і двомісні номери в одному з п'ятизіркових готелів міста. Окрім головного призу, учасники акції виграють корисні атрибути для подорожі - стильні сумки і фотоапарати.

Чим більше транзакцій ви зробите за період дії акції, тим більше ваші шанси на виграш. Розіграші призів будуть проходити кожні два місяці протягом терміну дії акції. При цьому кожна транзакція бере участь у кожному розіграші і, таким чином, кожен власник карти збільшує свої шанси на виграш. Тобто кожна людина, яка зробила хоч раз покупку в партнерській торговельній мережі за допомогою Visa Gold, відразу стає учасником акції.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатися на на сайті VISA www.visa.com.ua.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з  інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок