Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Весняний сезон вдалих покупок з ПУМБ та MasterCard!
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 квітня по 31 травня 2011 року розраховуючись за товари чи послуги картками MasterCard та Maestro від ПУМБ ви отримаєте приємні знижки й бонуси в торговельно-сервісній мережі партнерів акції «Сезони вдалих покупок».

Компанія MasterCard Ukraine в партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком з 1 квітня по 31 травня 2011 р. проводить акцію «Сезони вдалих покупок». Оплачуйте товари та послуги картками MasterCard та Maestro в торгових мережах партнерів акції й отримуйте приємні знижки:

  • 5 % – в мережі магазинів ІНТЕРТОП, Kiddytop, ECCO, GEOX, Clarks, Marco ‘Polo, Skechers, Timberland, Urban United;
  • 5 % – в мережі магазинів одягу та аксесуарів Marks&Spencer;
  • 10 % – в мережі гіпермаркетів FoxMart.

Смачні бонуси очікують вас в мережі кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» – безкоштовний попкорн та 200 додаткових балів на дисконтну карту, а в мережі кав’ярень «Кофе Хаус» – кожний 2-й напій ви отримуєте безкоштовно.

Весна – сезон подарків! Розраховуючись картами MasterCard або Maestro від ПУМБ, ви можете стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використати в мережі партнерів акції на вибір.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатись на сайті www.mastercard.com/ua

Довідка


ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з  інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок