Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переможець акції ПУМБ «Життя за своїми правилами» взяв участь у 64-му Каннському кінофестивалі
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк у період з 1 жовтня 2010 року до 31 березня 2011 року проводив акцію «Життя за своїми правилами» для власників карткового пакету Platinum Panorama Premium. Переможцем став власник картки Visa Platinum Panorama Club, який найбільш активно використовував її для розрахунків у торгово-сервісній мережі. Призом стала подорож на двох до Канн на церемонію закриття 64-го Каннського кінофестивалю, що проходив в цьому році з 11 до 22 травня.

Подорож для переможця включала переліт до Ніцци в салоні бізнес-класу і п'ятиденне проживання в п'ятизірковому готелі Majestic Barriere, по сусідству з фестивальним палацом, в номері з видом на Середземне море. По закінченню Каннського кінофестивалю переможець акції відвідав закриту вечірку, яка проходила на пляжі Croisette. Серед гостей вечірки були світові кінозірки і члени журі фестивалю Ума Турман, Джуд Лоу, Роберт Де Ніро, а також володарі Золотої пальмової гілки - Терренс Малек, режисер фільму «Древо життя» та Бред Пітт, який зіграв у ньому головну роль.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87 % акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. ПУМБ є одним з найбільш прибуткових банків в Україні за підсумками діяльності у 2010 році (5-е місце серед ТОП-30 банків), показавши одні з кращих показників повернень на капітал і активи на посткризовому ринку (ROE і ROA). Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік. ПУМБ визнаний № 1 у рейтингу банків за інноваційністю в роботі з приватними клієнтами («Компаньйон» - серпень 2010 р.). У травні 2011 року рейтингове агенство Moody's підвищило прогноз глобального рейтингу ПУМБ в національній валюті до B2 та рейтингу боргових зобов’язань в іноземній валюті до «стабільного».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок