Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Щедрі подарунки за літні покупки від ПУМБ і MasterCard!
26 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує підтримувати акцію MasterCard «Сезони вдалих покупок», новий етап якої проходить з 1 червня по 31 серпня 2011 р. Розраховуйтесь за покупки картками MasterCard та Maestro від ПУМБ в торгових мережах партнерів акції та отримуйте приємні знижки:

  • 5% - у мережах магазинів одягу SELA. Знижка поширюється на будь-яку колекцію одягу та аксесуарів. Знижка підсумовується зі знижками в період розпродажу;
  • 10% - від вартості покупки в подарунок в мережі магазинів Фоксмарт. При покупці на суму від 200 грн держатель картки Maestro або MasterCard отримує можливість вибрати товари з категорії «аксесуари» або додаткове сервісне обслуговування техніки за програмою Master Service.

Літо - сезон щедрих подарунків! Розраховуючись картками MasterCard або Maestro від ПУМБ, ви можете стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використовувати в мережі партнерів акції Фоксмарт або SELA на вибір.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатися на сайті www.mastercard.com/ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок