Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нове обличчя ПУМБ в інтернеті
18 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) презентує новий корпоративний сайт, запуск якого присвячений 20-річчю банку. Новий сайт відрізняється високою функціональністю, інноваційною навігацією і виконаний згідно з останніми міжнародними трендами веб-дизайну. Всі розділи сайту доступні 3-ма мовами: українською, російською та англійською.

ПУМБ прагне враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін, тому сайт пропонує зручний інтерфейс та розділи для всіх користувачів: приватних осіб, малого та середнього бізнесу, корпоративних клієнтів, фінансових організацій, ЗМІ, громадськості та інституційних інвесторів. Розділи мають власні головні сторінки, де користувачі можуть легко знайти всю необхідну інформацію: прочитати важливі для них новини, замовити продукти і послуги, отримати актуальні акційні пропозиції та прочитати історії успіху наших клієнтів.

У розділі «Про банк» подано ​​інформацію про фінансові показники та ключові досягнення ПУМБ, напрямки сталого розвитку, благодійні проекти та соціальні інвестиції банку. Також тут розташовані сторінки прес-центру банку. Підрозділ «Корпоративне управління» містить інформацію про структуру корпоративного управління, акціонерів ПУМБ, політику управління ризиками, принципи розкриття інформації, кодекс корпоративної етики та іншу необхідну для зацікавлених сторін інформацію.

В розділі «Investor Relations» вдосконалено подання фінансових показників ПУМБ. На головній сторінці розділу представлений фінансовий календар і новини банку, ключові фінансові показники, а також розташовані посилання для швидкого переходу до річних звітів та фінансової звітності. Окрім традиційного подання англійською мовою, цей розділ доступний тепер українською та російською мовами, що підвищує зручність для всіх користувачів сайту.

Зручним нововведенням для клієнтів та користувачів сайту стала інтеграція карти у розділ «Банкомати та відділення». Вдосконалено механізм пошуку необхідного відділення або банкомату ПУМБ, а також банкоматів мережі «Радіус».

На сайті ПУМБ з'явився новий важливий розділ − «Якість сервісу», де можна ознайомитися зі стандартами обслуговування та відгуками клієнтів. Крім того, в цьому розділі буде регулярно з'являтися свіжа інформація про результати програми «Таємний покупець», що діє в банку. У цьому ж розділі розміщена форма зворотного зв'язку, де кожен користувач може залишити свій відгук, скаргу або пропозицію.

Інтерфейс нового сайту є дружнім для популярних соціальних медіа Twitter, Facebook та ВКонтакте − на кожній сторінці можна знайти значки цих соціальних медіа, які дозволяють легко «запостити» вподобану інформацію на сторінку користувача.

Ще однією новинкою сайту є «Сервісне меню», розташоване внизу екрану. Користувач може додати вподобану сторінку до «Вибраного» шляхом натиснення відповідного значка на цій сторінці й посилання на неї з'явиться в «Сервісному меню». Також тут розташоване поле пошуку, посилання на форму зворотного зв'язку і блокнот для нотаток.

«Новий сайт відображає прагнення ПУМБ бути банком майбутнього, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Навігація сайту є новим рішенням, освоїти яке легко дослідним шляхом, як і в iPhone. Наш сайт відображає ключові цінності ПУМБ − клієнтоорієнтованість, інноваційність та прозорість. Ми плануємо постійно розвивати сайт і вітаємо пропозиції щодо удосконалення, які можна надіслати, скориставшись формою зворотного зв'язку».

Довідка

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер банку – ТОВ «СКМ Фінанс» (92,24% акціонерного капіталу). Всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ нараховує 161 точку продажів, банк обслуговує 1,5 млн приватних та більше 20 тисяч корпоративних клієнтів. ПУМБ є учасником об’єднаної банкоматної мережі «Радіус», яка разом із банками-партнерами нараховує більше 4000 банкоматів по всій території України.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. У 2012 році ПУМБ названий лідером рейтингу "Best Banking Groups" міжнародного фінансового видання World Finance (Великобританія). Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток фінансового сектора», проведених рейтинговими агентствами Standard & Poor's (2010 р.) та Кредит-Рейтинг (2011 р.). Поточні рейтинги ПУМБ розміщені на сайті банку у розділі «Рейтинги».

Веб-сайт ПУМБ: www.pumb.ua. Приєднуйтесь до спільнот банку у соцмережах: http://j.mp/pumbua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок