Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 1.05.2023
02 травня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Американські фондові ринки завершили минулий тиждень незначним зростанням. Підтримку ринкам надавала сильна квартальна звітність великих технологічних компаній. Водночас посилилися побоювання щодо негативного впливу подальшого підвищення процентних ставок провідними центробанками на світову економіку. Крім того, знову виникла стурбованість станом банківського сектору США після новин про різкий відтік депозитів з First Republic Bank у першому кварталі та намір банку скоротити до 25,0% персоналу.

У березні 2023 року зафіксований профіцит поточного рахунку платіжного балансу у розмірі 426,0 млн дол. США (у березні 2022 року – 1,4 млрд дол. США). Профіцит сформувався завдяки отриманню гранту від міжнародних партнерів, водночас зберігалось значне від’ємне сальдо торгівлі товарами та послугами (у тому числі за рахунок значних витрат громадян України, які перебувають за кордоном).

НБУ зберіг облікову ставку на рівні 25,0% річних.

Огляд фінансових ринків 1.05.2023

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок