Аналитические обзоры

Добро пожаловать в Пресс-центр ПУМБ! В этом разделе Вы можете ознакомиться с последними новостями банка и аналитическими материалами о финансовом рынке.

Огляд фінансових ринків 7.11.2022
08 ноября, вторник

Жовтень для фондових ринків завершився на мажорній ноті - майже всі провідні фінансові індекси продемонстрували зростання за підсумками місяця. Проте листопад розпочався з негативного сантименту. Інвестори відігравали результати засідання ФРС США, засідання Банку Англії та дані макростатистики.

За даними НБУ, у ІІІ кварталі 2022 року банки відзначили зростання обсягу фондування, попри тривалу війну. Три чверті респондентів звітували про збільшення обсягу коштів домогосподарств та близько 65,0% – обсягу депозитів корпорацій. Обсяг оптового фондування, що включає випуск облігацій, залучення кредитів міжнародних фінансових організацій (МФО) чи материнських банків, довгострокового рефінансування тощо, знижується другий квартал поспіль. Також, НБУ пом’якшує валютне регулювання.

Огляд фінансових ринків 7.11.2022

arrow