Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Смілива гривня: понад 842 тисячі гривень у монетах мобілізовано на фронт у серпні
02 вересня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Лише за серпень, перший місяць акції «Смілива гривня», всі її учасники разом – монетка до монетки – зібрали понад 842 тисячі грн. Через відділення ПУМБ зібрано і перераховано на спецрахунок НБУ для підтримки ЗСУ понад 150 тисяч гривень.

І це ще тільки початок, адже мобілізація монет триває та скриньки для збору продовжують наповнюватися. Щодня до акції доєднуються сотні благодійників. Це родини, садочки, школи, бібліотеки, кав’ярні, ресторани та цілі територіальні громади – всі вони мобілізують свої монети, щоб підтримати наших відважних захисників.

До 31 жовтня триває акція «Смілива гривня», в межах якої на допомогу українським військовим можна передати монети номіналом 10 та 50 копійок, а також номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень. Монети можна здати у відділеннях банку, інформація щодо їх роботи оновлюється щодня https://about.pumb.ua/map  

Якщо у вас ще залишилися неплатіжні монети 1, 2, 5, 25 копійок, відправляйте на фронт їх також. З радістю їх приймемо до скриньок у відділеннях ПУМБ.

Cтартував навчальний рік в школах – давайте розпочнемо його з доброї справи та навчимо дітей культурі благодійності. Встановлюйте скриньки для збору в школах. Учасники акції можуть реєструватися на сайті «Смілива гривня» https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia та по закінченню акції отримати електронну грамоту.

Дякуємо кожному, хто вже доєднався до ініціативи!
Підтримуймо одне одного та ЗСУ і жодний ворог нас не здолає!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок