Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) змінює комісію за зняття коштів з дебетних карток за кордоном
01 серпня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 серпня комісія за зняття коштів з дебетних карток в банкоматах та касах банків за кордоном становитиме 1.5% + 4 дол. США (оплата в гривні за курсом НБУ на дату сплати комісії).

Нещодавно ПУМБ підвищив ставки за депозитами для фізичних осіб у національній валюті. Дохідність вкладів в гривні збільшилась на 2-3% залежно від виду депозиту та строку розміщення. Більше інформації про депозити ПУМБ за посиланням.

Аби уникнути фінансових несподіванок, радимо відкрити дебетову картку ПУМБ за допомогою додатку ПУМБ Online. Рахунок можна відкрити у UAH, USD, EUR, PLN або GBP.

Умови та тарифи всеКАРТА:

  • Відкриття та обслуговування дебетових карток ПУМБ – безкоштовне.
  • Перекази на картки будь-якого банку за умови переказу у гривні у ПУМБ Online – без комісії.
  • Поповнення картки – 0 грн (можлива комісія іншого банку, безготівкове поповнення дебетової картки в EUR – 1% від суми, мін екв. 5 EUR + 30 UAH, готівкове поповнення – 1%).

Детальна інструкція як відкрити онлайн дебетову картку ПУМБ та тарифи картки  – читайте за посиланням.

Нагадуємо, що з 21 липня Національний Банк України встановив нові ліміти на зняття готівки та безготівкові платежі за кордоном та вперше з 24.02 підвищив офіційний курс долара до гривні. Також було введено новий щотижневий ліміт на зняття готівки з гривневих платіжних карток за за кордоном у банкоматах та касах – 12500  грн (в еквіваленті) на сім календарних днів. Окрім цього, НБУ встановив ліміт на розрахунки за кордоном із використанням гривневих платіжних карток у розмірі 100 тис. грн/місяць з усіх рахунків клієнта в банку, відкритих у національній валюті. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок