Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

НБУ встановив нові ліміти та підвищив курс курс долара до гривні
21 липня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

До уваги клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку. З 21 липня Національний Банк України встановив нові ліміти на зняття готівки та безготівкові платежі за кордоном та вперше з 24.02 підвищив офіційний курс долара до гривні.

Ділимося корисною інформацією:

  • Ліміт на зняття готівки з гривневих банківських карток, як і раніше, становить 50 тис. грн/місяць, але введено новий щотижневий ліміт – 12500  грн (в еквіваленті) на сім календарних днів
  • Окрім цього, НБУ встановив ліміт на розрахунки за кордоном із використанням гривневих платіжних карток у розмірі 100 тис. грн/місяць з усіх рахунків клієнта в банку, відкритих у національній валюті
  • Ще одним нововведенням від НБУ стало корегування офіційного курсу гривні до долара США на 25% до 35.56 грн за долар США. Раніше офіційний курс було зафіксовано на рівні 29.2549 грн/$.

Нагадуємо, що з 01 липня 2022 ПУМБ зменшив комісію на зняття готівкових коштів в банкоматах та касах банків за кордоном з усіх дебетових карток. Тепер комісія становить 1% від суми операції + 1 USD в еквіваленті за курсом НБУ на дату оплати комісії.

ПУМБ виконує усі настанови НБУ, тож радимо клієнтам уважно ставитися до лімітів. У разі виникнення запитань щодо роботи банку, навіть знаходячись поза межами України, клієнти можуть скористатися наступними каналами зв’язку:

1) Дзвінок до контакт-центру ПУМБ:

+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
+38 044 290 7 290

2) Дзвінок через сайт банку

3) Звернення на сайті банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок