Аналитические обзоры

Добро пожаловать в Пресс-центр ПУМБ! В этом разделе Вы можете ознакомиться с последними новостями банка и аналитическими материалами о финансовом рынке.

Огляд фінансових ринків 25.04.2022
26 апреля, вторник

ФРС готова прискорити посилення монетарної політики. Голова ФРС Джером Пауелл під час виступу у рамках весняних зустрічей МВФ та Світового банку заявив, що Федрезерву, можливо, слід «рухатися трохи швидше» з підвищенням ставки. Це був останній публічний виступ Пауелла перед наступним засіданням Федерального комітету з операцій на відкритому ринку (FOMC), що відбудеться 3-4 травня.

Тим часом, НБУ втретє викупив військові ОВДП. Міжнародна підтримка на високому рівні - 21 квітня в рамках Весняних зборів МВФ та Світового банку 2022 відбувся Круглий стіл щодо підтримки України.

Огляд фінансових ринків 25.04.2022

arrow