Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – переможець національного рейтингу проєктних офісів PMO UA AWARDS 2021
26 квітня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк  (ПУМБ) - переможець дослідження проєктних офісів PMO UA AWARDS 2021. В рейтингу приймають участь компанії з будь-яких індустрій України, методологія оцінки розроблена таким чином, що не надає переваг жодній індустрії.

Міжнародне та національне журі оцінювало учасників за сімома напрямками: «Шлях PMO», «Клієнтській сервіс», «Найкращі практики», «Інновації», «Формування спільноті», «Генерація цінності», «Розвиток компетенцій». 

«Це, напевно, перша радісна подія, яку ми отримали у цей непростий час. За підсумками 2021 року, ми здобули перше місце, що дуже добре показує динаміку: у 2019 ми мали 4-е місце, у 2020 – 3-є, а тепер ми перемогли! Нагорода відображає загальний рівень розвитку проєктного менеджменту, управління змінами та інноваційність у банку. Це стало можливим завдяки нашій дружній та мегапрофесійній команді (тут мова далеко не лише про наш департамент) та підтримці наших замовників – керівників банку. Незважаючи на турбулентні часи у 2020-2021 роках, ми змогли продовжувати розвивати та вдосконалювати проєктні практики. Впевнена, що і 2022 рік пройдемо з гідністю! Ми наголошували на формуванні спільнот професіоналів управління проєктами, LEAN, скрам-майстрів, на обміні досвідом між колегами та розвитку навичок як співробітників ДУСПП, так і всіх інших керівників проєктів, і LEAN-фахівців. Разом ми сила!», – прокоментувала Юлія Ніколаєва, директорка Департаменту управління стратегічними проєктами і процесами.

PMO UA Awards 2021 проводиться під егідою та за підтримки PMI Ukraine Chapter в партнерстві з PMO Global Alliance. Основна мета рейтингу – це визнання проєктних офісів, що здатні створювати цінність для своїх організацій, стаючи внутрішнім драйвером змін і трансформації, забезпечувати досягнення стратегічних та операційних цілей, а також стійкості та конкурентоспроможності компанії під час вибухових змін на глобальних ринках товарів, технологій, послуг.

Дослідження стартувало ще у вересні 2021 та через військову агресію росії проти України мало затримку до квітня 2022 року.

Оцінювання учасників дослідження проходило у два етапи. Перший - оцінка учасників рейтингу національним журі та визначення 3 фіналістів. Другий етап оцінювало міжнародне жюри, яке й обрало переможця. За результатами дослідження, робота експертів проєктного офісу ПУМБ була визнана найкращою.

Згідно з умовами рейтингу, переможець PMO UA AWARDS 2021 представлятиме Україну на світовому конкурсі проектних офісів PMO Global Awards!

Віримо у перемогу. Віримо в Україну!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок