Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підтримати ЗСУ та волонтерів легко разом з ПУМБ
15 квітня 2022

ПУМБ – фінансовий партнер багатьох благодійних фондів, які сьогодні забезпечують українських воїнів та волонтерів. Понад 223 мільйони гривень через наш банк вже перерахували небайдужі українці. Обирайте допомогу, яка найбільше відгукується у вашому серці.

ПУМБ приймає перекази без комісії на рахунки благодійних фондів для підтримки ЗСУ, ТрО та волонтерів у всіх дистанційних каналах та працюючих відділеннях. Співробітники, клієнти, партнери, небайдужі українці вже перерахували на підтримку воїнів і гуманітарну допомогу через різні канали ПУМБ понад 223 мільйони грн.

Переказати будь-яку суму можна у мобільному додатку «ПУМБ Online», web-версії онлайн-банкінгу, на платіжній платформі PayHub та касах працюючих відділень. Найлегше і найшвидше клієнтам банку робити благодійні перекази у мобільному додатку ПУМБ, неклієнтам – на платформі PayHub.

Підтримати ЗСУ та перерахувати кошти на гуманітарну допомогу українцям, постраждалим від російської агресії, можуть і бізнес-клієнти ПУМБ у інтернет-банкінгу «ПУМБ Digital Business». Всього у декілька кліків, натиснувши віджет «Підтримай Україну», можна здійснити платежі на спеціальні рахунки НБУ, відкриті для збору коштів на потреби армії та допомогу громадянам. Бізнес-клієнти вже скерували на гуманітарну допомогу українцям понад 1 млн грн.

На сьогодні на спеціальний рахунок, відкритий НБУ для підтримки ЗСУ, через канали ПУМБ надійшло вже понад 185 мільйонів грн. Знайти отримувача переказу у всіх каналах банку можна за пошуковими словами: ЗСУ, НБУ, Збройні, Сили, України, війна, підтримка.

БФ «Повернись живим» отримав від небайдужих українців на рахунок в ПУМБ понад 37 мільйони гривень. Легко знайти фонд у дистанційних каналах ПУМБ за словами: повернись, живим, come, back, alive. «Повернись живим»  ̵  один з найбільших фондів допомоги українським військовим та волонтерам на території ведення активних бойових дій.

Нова пошта Глобал розгорнула масштабну програму Humanitarian Nova Poshta з безкоштовної доставки гуманітарних вантажів з-за кордону від волонтерів усього світу. Для фінансової підтримки на пальне, бронювання літаків та інші логістичні витрати компанія для усіх бажаючих благодійників відкрила спеціальні рахунки. Наші благодійники вже перерахували в підтримку ініціативи понад 38 тисяч гривень. Знайти отримувача переказу можна за пошуковими словами: міжнародна, доставка, гуманітарна, допомога, нова, пошта, глобал.

Кожен охочий може зробити внесок на користь БФ «Щастя в долонях. Закарпаття». Фонд опікується воїнами 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади ЗСУ. Знайти отримувача переказу у всіх каналах банку можна за словами: щастя, в, долонях, Закарпаття, ЗСУ, 128, окрема, штурмова, бригада, ОГШБ. Сума перерахувань на сьогодні становить понад 87 тисяч гривень.

БФ Київської школи економіки відкрив рахунок в ПУМБ, щоб отримувати кошти на гуманітарну допомогу від компаній та організацій – юридичних осіб. Зібрані кошти Фонд направляє на закупівлю аптечок, медикаментів, засобів захисту для тероборони, волонтерських об’єднань та благодійних фондів. Реквізити за посиланням

ПУМБ вже підтримав ЗСУ, Сили тероборони та ДСНС на понад 65 мільйонів гривень і продовжує допомагати українським воїнам.

Разом наближуємо перемогу!

Новини банку