Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 20.09.2021
21 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулий торговий тиждень розпочався зростанням провідних фондових індексів на тлі оптимізму з приводу економічного відновленнята відсутності значущих корпоративних новин та макроекономічних даних. Проте вже наприкінці тижня більшість глобальних індексів відступили від своїх максимумів. Американський ринок демонстрував відверту слабкість, побоюючись результатів засідання ФРС (21-22 вересня) щодо скорочення програм стимулювання. У фокусі уваги інвесторів також виявився план уряду Байдена щодо підвищення корпоративного податку, який може спричинити збільшення ставки корпоративного податку з 21,0% до 26,5%. Додатковий тиск на ринок чинили очікування падіння акцій, традиційно притаманні вересню. Основним фактором ризику наразі залишається зростання чисельності хворих на коронавірус.

Реальний ВВП України зріс на 5,7% р/р. Єврокомісія схвалила виділення Україні 0,6 млрд євро.

Огляд фінансових ринків 20.09.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок