Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 19.11.2018
19 листопада 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У центрі уваги фінансових ринків – новини з Великобританії. У середу 14 листопада Британський кабінет міністрів підтримав проект угоди по Brexit, тепер дискусія продовжиться в парламенті. Троє британських міністрів подали у відставку, висловивши свою незгоду з текстом  угоди про вихід Великобританії з ЄС, при цьому прем’єр-міністр Тереза Мей назвала його «найкращим компромісом з ЄС, якого могла досягти Великобританія». Експерти вважають, що вже на наступному тижні може відбутися голосування про недовіру Т. Мей, і побоюються, що якщо ситуація закінчиться «жорстким» Brexit, наслідки для фінансових ринків будуть серйозними і непередбачуваними. позачерговий саміт ЄС, присвячений завершенню роботи над угодою по Brexit, відбудеться 25 листопада. Передбачається, що угоді буде надано офіційного статусу.   

Огляд фінансових ринків 19.11.2018

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок