Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 10.08.2015
11 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня серед гравців фондових майданчиків США знову зросла стурбованість з приводу підвищення базової ставки вже у вересні. Статдані по економіці США, опубліковані після засідання Федеральної резервної системи (ФРС) 28-29 липня, підтримують цю думку. Зокрема, це стосується показника ВВП США, який у другому кварталі виріс на 2,3%, а показник за перший квартал був переглянутий у бік покращення до 0,6%.

Крім того, статистичні дані по ринку праці, що надійшли протягом минулого тижня, тільки посилили побоювання, що підвищення ставки близько. Кількість заявок, поданих на допомогу з безробіття за останній звітний тиждень виявилася нижчою прогнозів, а рівень безробіття в червні залишився на мінімумі за останні сім років.

Огляд фінансових ринків 10.08.2015

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок