Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 03.08.2015
05 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня фондові ринки частково відновили втрати, понесені тижнем раніше. У той же час, падіння на сировинних ринках продовжилося.

Тиждень почався неспокійно, оскільки в понеділок стався новий обвал ринку акцій в Китаї. Максимальне відхилення вартості акцій в Китаї за один торговий день не може перевищувати 10% – після досягнення цієї позначки торги припиняються автоматично. У понеділок таким чином були припинені операції з паперами майже 1800 компаній, тобто більш, ніж 60% всіх емітентів, зареєстрованих на основних майданчиках в Шанхаї і Шеньчжені. Падіння на китайських біржах продовжилося і на наступний день. Вплив фактору Китаю відійшов на другий план після запевнень директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард, що китайська економіка є «гнучкою» і зможе впоратися з різкими коливаннями фондового ринку.

Огляд фінансових ринків 03.08.2015

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок