Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 22.12.2014
26 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня фінансові ринки багато в чому відновили втрати, понесені тижнем раніше. Стрімке падіння цін на нафту зупинилося, паніка стихла. Інвестори знову стали відстежувати широкий спектр показників, які впливають на вартість фондових активів.

Економічні показники США минулого тижня порадували. Обсяг промвиробництва у США в листопаді 2014 року виріс на 1,3% в порівнянні з попереднім місяцем. Зростання показника стало максимальним з травня 2010 року. Число заявок на допомогу з безробіття, поданих протягом другого тижня грудня несподівано знизилося до мінімуму за шість тижнів. У той же час, падіння споживчих цін у США за минулий місяць стало максимальним за шість років. Однак цей показник не здійснив великого впливу на настрої інвесторів.

Огляд фінансових ринків 22.12.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок