Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 10.11.2014
13 листопада 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Ралі на провідних фондових майданчиках світу продовжилося минулого тижня. Американський ринок збільшує шанси закрити неспокійний 2014 рік з позитивним результатом, а європейські торговельні майданчики намагаються мінімізувати свої втрати.

Багато макроекономічних показників США вже котрий тиждень поспіль виявляються помітно кращими від прогнозів аналітиків. Індекс виробничої активності в США (ISM Manufacturing) у жовтні 2014 року виріс до 59 пунктів з 56,6 пункту місяцем раніше. Експерти, опитані агентством Bloomberg, очікували зниження показника до 56,2 пункту. Найвища оцінка в рамках опитування становила 58,6 пункту. Число заявок на допомогу з безробіття в США, поданих в останній тиждень жовтня, впало сильніше, ніж прогнозувалось. Продуктивність праці в США збільшилася в третьому кварталі 2014 року на 2%, свідчать попередні дані міністерства праці. Аналітики, опитані агентством Bloomberg, в середньому очікували підвищення на 1,5%.

Огляд фінансових ринків 10.11.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок