Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 02.06.2014
04 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Місяць травень на провідних фондових майданчиках світу закінчився цього року без традиційного розпродажу. Слабкі результати перших чотирьох місяців поточного року призвели до того, що у більшості трейдерів просто не виявилося активів для продажу, щоб зафіксувати помітний прибуток.

Останній тиждень травня для провідних фондових майданчиків був непоганим, проте не можна сказати, що ринки впевнено набирають обертів, щоб увійти в хоча б якийсь тривалий висхідний тренд. Літній
сезон затишшя підбирається все ближче і ближче, і якщо припустити, що в поточному році традиційна картина сезонності збережеться, то серйозну гру на ринках трейдери почнуть не раніше вересня.

Огляд фінансових ринків 02.06.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок