Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 24.02.2014
25 лютого 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня зростання фондових ринків припинилося. Зупинилося зростання на американському фондовому ринку. На інвесторів вплинуло рішення ФРС про скорочення обсягу програми кількісного пом’якшення (QE) ще на 10 млрд. дол. США - до 65 млрд. дол США на місяць.

Не порадувала і статистика. За даними міністерства торгівлі США, число будинків, будівництво яких було розпочато в США в січні, впало на максимальні за три роки 16 % щодо попереднього місяці. Проте, європейські ринки закінчили третій тиждень росту. Європейські інвестори, які заробили в минулому році менше, ніж американські, намагаються не втратити можливість заробити на більш-менш спокійній ситуації. З початку року вартість запозичень навіть проблемних економік єврозони значно знизилася. На поточному тижні ринок очікує нова порція даних щодо ринку нерухомості США. Інтерес викличе також індекс довіри споживачів і статистика щодо замовлень товарів тривалого користування.

Огляд фінансових ринків 24.02.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок