Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 08.07.2013
09 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За результатами першого торговельного тижня липня індекси провідних торговельних майданчиків показали зростання. Першу половину тижня ринки рухалися переважно в бічному тренді, а зростання припало на два останні торгові дні тижня.

Важливий поштовх ринкам нарешті дали новини з Європи. У четвер 4 липня голова Європейського центробанку (ЄЦБ) Маріо Драгі протягом прес-конференції за підсумками минулого в четвер засідання заявив, що процентні ставки Європейського центрального банку залишаться на поточному низькому рівні або близько нього протягом тривалого періоду часу. Голова центробанку знову пообіцяв, що ЄЦБ буде дотримуватися стимулюючої грошово-кредитної політики стільки, скільки буде потрібно для відновлення економіки валютного блоку. Політика ЄЦБ повинна підтримувати внутрішній попит в єврозоні, зазначив він. Така заява була дуже доречною, оскільки ринки залишаються в постійній напрузі з приводу наближення термінів скорочення обсягів Стимулювання урядом США.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок