Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 27.08.2012
27 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ
Літнє ралі, що тривало на провідних світових майданчиках більше місяця, закінчилося минулого тижня. За результатами тижня американський індекс S&P втратив 0,5%, а британський FTSE – 1,3%. Впевненість інвесторів похитнулася під впливом статистики із США, яка виявилася слабкішою, ніж очікувалося, а також політичних рішень, які стосуються стану економіки єврозони.

У понеділок 20 серпня черговий раз прозвучала критична оцінка Бундесбанку з приводу пропозицій прямого викупу держоблігацій про- блемних країн регіону. На думку монетарного регулятора Німеччини, викуп держоблігацій створює серйозні ризики для стабільності. У середу ринки насторожила заява прем'єр-міністра Греції Антоніса Самараса, який попросив європейських лідерів дати його країні «більше часу» для проведення реформ, необхідних для подолан- ня кризи. Хоча протягом тижня лідери Євросоюзу підтвердили своє бажання того, щоб Греція залишалася у складі єврозони, вони дали зрозуміти, що рішення про допомогу Греції не буде прийнято раніше вересня, коли будуть представлені висновки місії «трійки» (Єврокомісія, ЄЦБ і МВФ) з приводу стану фінансів країни і вжитих заходів по виходу з кризи.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок