Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 20.08.2012
20 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня подовжилось зростання індексів провідних світових майданчиків, а поточне ралі триває вже більше місяця. На момент закриття торгів у п’ятницю 17 серпня індексу S&P 500 (США) не вистачило лише одного пункту, щоб оновити максимум з початку року, а котирування компанії Apple Inc. в цей день досягли історичного максимуму, збільшивши капіталізацію найдорожчої компанії світу до 602,3 млрд. дол. США. Основним чинником, що підтримав оптимізм торговців фондових майданчиків на минулому тижні, стала економічна статистика зі США.

У вівторок 14 серпня стало відомо, що обсяг роздрібної торгівлі в липні у США виріс на 0,8% після зниження протягом трьох попередніх місяців. У середу порадували дані з промислового виробництва та використання виробничих потужностей в США, які показали позитивну динаміку в порівнянні з попередніми місяцями і виявилися краще очікувань аналітиків. Декілька індикаторів ринку нерухомості, що було опубліковані у четвер, показали різноспрямовану динаміку, але були сприйняті ринком позитивно. Приємний сюрприз піднесли опубліковані у п’ятницю індекс випереджаючих показників та індекс довіри споживачів, значення яких також перевищили очікування.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок