Аналитические обзоры

Добро пожаловать в Пресс-центр ПУМБ! В этом разделе Вы можете ознакомиться с последними новостями банка и аналитическими материалами о финансовом рынке.

Огляд фінансових ринків 18.06.2012
17 июля 2012

Результати парламентських виборів, що пройшли в минулу неділю 17 червня в Греції, повинні принести невелике полегшення на ринки, які відчайдушно потребують позитивних новин. Згідно з попередніми результатами, найбільшу кількість
 голосів отримала Нова Демократична партія, яка є прихильницею політики бюджетних обмежень, запропонованих Євросоюзом. Після виборів у партії є три дні на створення коаліції. Передбачається, що другим основним членом коаліції стане лівоцентристська партія ПАСОК, що зайняла на виборах третє місце. Можна сподіватися, що в разі успішного формування коаліції, питання перегляду програми бюджетних обмежень і виходу країни з єврозони стихнуть. До того ж Європейський союз готує пакет заохочувальних заходів для нового уряду Греції, щоб спонукати його слідувати умовам надання міжнародної фінансової допомоги.

Читати повністю: