Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Сплачуйте за одяг та взуття у розстрочку* на вигідних умовах кредиткою ВСЕМОЖУ»!
14 грудня 2017
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

В рамках дослідження клієнтського попиту та з метою покращення сервісу кредитної картки ВСЕМОЖУ, ПУМБ надає спеціальні умови на кредитування.

З 14 грудня 2017 року по 31 січня 2018 року на розрахунки з кредиткою ВСЕМОЖУ від ПУМБ в магазинах** одягу та взуття (в тому числі через Інтернет) діє розстрочка на спеціальних умовах:

  • Термін розстрочки – 3 місяці
  • Пільговий період – 3 місяці
  • Оплата рівними частинами – 3 платежі
  • Автоматична активація при оплаті покупки на суму від 1000 грн

За бажанням Ви можете відмовитися від розстрочки. Для цього внесіть повну суму заборгованості за кредиткою ВСЕМОЖУ, й розстрочку буде погашено автоматично. Або зверніться до контакт-центру чи самостійно відмініть розстрочку через ПУМБ online. На заборгованість, яка виникне внаслідок відміни розстрочки, не розповсюджується дія пільгового періоду відповідно до умов Договору.

* Під розстрочкою мається на увазі надання кредиту на спеціальних умовах.

** Торговці одягу та взуття яким присвоєний Merchant Category Code банком-еквайєром (один із переліку): 5651, 5691, 5611, 5661, 5621, 5641.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок