Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Торговий еквайринг: вибір банку і POS-термінального обладнання
25 травня 2015
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Важливо зрозуміти, наскільки рішення конкретного банку відповідає потребам підприємства. Необхідно оцінити якість сервісу супроводу, адже непрацюючий термінал – це втрачена вигода.

І, нарешті, - надійність банку. Адже відпускаючи товар з розрахунком за платіжною карткою, підприємство отримає кошти за нього пізніше, тому банк-еквайєр повинен бути надійним.

Вибір обладнання, як правило, залежить від набору сервісних можливостей, необхідних клієнту. Наприклад, чи потрібна підтримка безконтактних операцій, інтеграція з касовою системою, підтримка програм лояльності або інтеграція з системою кредитування.

Важливо розуміти, що POS-термінал – це, по суті, комп'ютер, тому має значення функціональність програмного забезпечення терміналу.

Традиційно в Україні банки самостійно купують і надають обладнання для еквайрингу. Хоча в Європі навпаки – торгові підприємства самостійно купляють обладнання, яке потім вже підключається до банку. Однак ринок в Україні також поступово рухається до цієї моделі.

Джерело Prostobiz.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок