Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Курс долара скотився до 8,45 грн через брак покупців.
27 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

 

Курс долара на безготівкових торгах сьогодні знизився ще на 4 копійки : у п'ятницю він просів відразу на 34 копійки – з 8,88 грн/$ до 8,54 грн/$.

 За словами фінансистів, Нацбанк сьогодні виходив з купівлею американської валюти за 8,49 грн/$ , це дешевше п'ятниці (тоді скупка велася по 8,54 грн/$) .

 Низький попит на валюту, за словами банкірів, викликаний не тільки невизначеністю через заходи Нацбанку, а й дефіцитом гривні  намітилися на цьому тижні. Вартість короткострокових кредитів (overnight) сьогодні досягала 30-40 % ( ще тиждень тому вона не перевищувала 2-5%). По суті у фінустанов не вистачає нацвалюти для скупки долара .

 Слідом за зниженням безготівкового курсу, буде відкочуватися і готівковий. «Ринок готівкової валюти почав знижуватися ще минулого тижня в п'ятницю, з'явилося багато пропозицій з продажу. Це сталося після курсового обвалу на міжбанку внаслідок прийняття постанови НБУ № 49. Ми очікуємо, що найближчим часом ринок повинен стабілізуватися, а діапазон курсу звузитися», – сказав «Вістям» начальник казначейського управління ПУМБ Антон Стадник.

 

Джерело: Весті

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок