Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Позики на товари рекордно подешевшали, готівкою – дорожчають: огляд ринку споживчого кредитування на 22 квітня 2014 року
30 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Середні ставки за позиками на товари терміном три роки з початку року знизилися в два рази – до 29,2% реальних річних, і досягли мінімуму з 2008 року. А позики готівкою – зокрема, п'ятирічні – навпаки, майже вдвічі подорожчали, і тепер обходяться в середньому в 84,3% реальних річних. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з єдиної кредитної новини за минулий тиждень.

На минулому тижні Porsche Finance Group, оприлюднила статистику, згідно з якою в березні-2014 кількість оформлених позик на покупку авто в Україні зменшилася в 2,24 рази до рівня 1,25 мільйона штук.

А безпосередньою темою нашого огляду стали споживчі кредити на товари та готівкою.

Аркадій Шидер, заступник керівника департаменту кредитування і депозитів роздрібного бізнесу ПУМБ

У контексті поточної ситуації можемо спостерігати дві основні причини призупинення споживчого кредитування: управління активами в контексті позицій ліквідності окремих банків, а також макроекономічні ризики.

Багато установ сфокусували свою активність на якісних сегментах своєї бази, які мають позитивну кредитну історію в установі, що дозволяє оцінювати їх платоспроможність вище.

Джерело: Prostobank.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок