Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Долар в Україні почав знову дорожчати
30 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

На безготівковому валютному ринку почав збільшуватися попит на долар, і його курс став поступово зростати після спокійного старту торгів.

Відкривався міжбанк сьогодні в порівняно вузькому діапазоні – 11,40-11,70 грн/$. З одного боку, курс підтримується об'єктивними економічними факторами (попит з боку покупців, кількість валюти на ринку, девальваційні очікування бізнесу і населення), з іншого – обмежується адміністративними заходами з боку Нацбанку.

До 11.00 котирування навіть відкотилися до 11,6 грн/$, але після цього несподівано почали підніматися. «До полудня міжбанк плавно досягнув 11,65-1,75 грн/$, а після 12.00 торгується в діапазоні 11,70-11,80 грн/$. На даний момент на ринку попит на валюту перевищує пропозицію. Нацбанк інтервенцій не проводить, держбанки також не продають валюту. Можна прогнозувати, що сьогодні до кінця дня безготівковий ринок закриється на рівні 11,70-11,80 грн/$ » , – спрогнозував «Вістям» начальник казначейського управління ПУМБ Антон Стадник.

Фінансисти називають зростання попиту на валюту стриманим. І пояснюють його бажанням імпортерів здійснити покупки на зниженні до 11,6 грн/$.

Джерело: Вісті

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок