Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Якими критеріями керуються банки при виборі страхових компаній-партнерів?
14 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

За якими параметрами банки вибирають страхові компанії для співпраці? Яку інформацію про компанію вивчає банк при прийнятті рішення про акредитацію? Розпитував експертів Prostobank.ua

Володимир Ященко, начальник управління заставного кредитування Першого Українського Міжнародного Банку.

Банки уважно аналізують роботу страхових компаній і регулярно проводять аналіз основних показників їх діяльності. На підставі своїх внутрішніх методик оцінки, з урахуванням вже існуючого досвіду роботи, банки вибудовують модель ефективної співпраці та акредитації страхових компаній. При цьому кожна зі сторін, зокрема, клієнт, може бути впевнений, що його зобов’язання, майно і здоров’я знаходяться під надійним захистом.

З метою акредитації страхова компанія повинна надати в наш банк документи, список яких опубліковано на сайті і складається з 16 пунктів. Серед них: правовстановлюючі документи, фінансова звітність, аудиторський звіт, інформація про акціонерів, керівництво компанії. Наш банк обов’язково також розглядає інформацію про найбільші об’єкти страхування, на які припадає найбільший обсяг відповідальності компанії.

Джерело: портал Просто Банк

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок