Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визначив пріоритети на 2013 рік
28 грудня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

За словами голови правління ПУМБу Сергія Черненка, банк дотримується консервативних прогнозів на 2013 рік і планує зберегти темп зростання кредитного портфеля на рівні поточного року, пише портал "Дело".

За 9 місяців 2012 року кредитний портфель банку, який є одним з активів Ріната Ахметова, виріс на 4%. У наступному році фінансова установа планує повторити динаміку, розвиваючись, як в корпоративному, так і роздрібному сегментах.

"Зростання роздрібного кредитного портфеля ми плануємо забезпечити за рахунок розвитку споживчого та автокредитування. Також ми запропонуємо клієнтам кредитну карту, яка за нашими очікуваннями стане одним із ключових чинників зростання роздрібного бізнесу", - повідомив пан Черненко "Делу".

За словами банкіра, корпоративний кредитний портфель банку буде диверсифікований за рахунок розширення кола галузей, які кредитуються. Будуть зроблені певні корективи у зв'язку з тим, що в майбутньому році збережеться тенденція обмеженого кредитування ряду орієнтованих на експорт галузей: машинобудівної, металургійної і гірничодобувної.

"Це обумовлено погіршенням галузевих тенденцій і зниженням попиту на продукцію цих підприємств на світовому ринку. У зв'язку з цим ПУМБ продовжить нарощувати кредитування агробізнесу, підприємств харчової, торговельної галузей і сфери послуг. Велику увагу буде приділено розвитку продуктів для підприємств малого та середнього бізнесу", - розповів Сергій Черненко.

Джерело: портал Delo.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок