Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Де отримати до 15% річних по депозитній карті
25 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Портал Prostobank.ua опублікував огляд банківських вкладів з можливістю часткового зняття та доступом до тіла депозиту через платіжну карту. Такі депозити будуть цікаві вкладникам з кількох причин.

По-перше, «картковий» депозит послужить резервним фондом для тих, хто відправляється у відпустку. У разі непередбачених видатків вкладник зможе зняти частину грошей з депозиту, перебуваючи в будь-якій точці України або навіть за кордоном, при цьому гроші продовжують зберігатися в банку і приносити додатковий дохід.

По-друге, такий депозит буде зручний для тих, хто побоюється розміщувати кошти на строковому вкладі без права часткового зняття напередодні нової фінансової кризи: у разі будь-яких побоювань щодо платоспроможності обраного вами банку ви зможете зняти кошти з рахунку, і для цього вам навіть не доведеться відвідувати відділення банку.

Нарешті, якщо мова йде про безстроковий вклад, то його можна оформити в якості платіжної картки для розрахунків на відпочинку або у повсякденному житті: так ви не тільки не будете платити за обслуговування картки, але й будете одержувати додатковий дохід на залишок по рахунку. Правда, в такому випадку потрібно заздалегідь довідатися в банку всі умови зняття коштів з рахунку (розміри комісій, обмеження) і переконатися, що випуск та обслуговування картки будуть безкоштовними. Крім того, варто врахувати, що до депозиту вкладнику відкривають найчастіше карту найпростішого класу (VisaElectron або Maestro), а картку більш високого класу можуть запропонувати лише при розміщенні великої суми вкладу.

У своєму огляді Prostobank.ua назвав шість найприбутковіших вкладів у гривні з можливістю часткового зняття коштів і доступом до тіла депозиту через карту з досліджень компанії на 13 серпня 2012 року (оцінювалися тільки програми від банків з числа 50 лідерів за активами, по одній найбільш вигідній програмі від кожного банку, не враховувалися депозити з мінімальною сумою понад 5000 гривень).

У цьому рейтингу вклади в ПУМБ займають позицію № 3:

"12,2% річних у гривні пропонує Перший Український Міжнародний Банк по вкладу «Вільний депозит» терміном від 1 до 367 днів з виплатою відсотків в кінці терміну Мінімальна сума вкладу – 500 гривень. Можливе поповнення на суму від 100 гривень і часткове зняття коштів. Пролонгація не передбачена".

З повним оглядом можна ознайомитись за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок