Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Автокредити (Власть денег)
10 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ
У вересні тенденція подорожчання автокредитів збереглася. За підсумками місяця, за даними порталу prostobank.ua, ставки по позиках на покупку автомобілів виросли в середньому на 0,7 п. п. (до 19,77% річних). Максимально у вересні подорожчали кредити на б/у автомобілі, на 1-3 п. п. (до 15-27% річних). Ставки за кредитами на нові іномарки збільшилися на 0,7-1,5 п. п. (до 13-18% річних). Переплата по позиках на авто вітчизняного складання виросла мінімально, на 0,5-1 п. п. (до15-21% річних). При цьому у вересні підвищилися ставки і за партнерськими програмами, які стартували ще влітку, - на 0,5-2 п. п. (до 10-15% річних).

Погіршення умов автокредитування трохи пом'якшило збільшення кількості партнерських програм кредитування. Ставки по спільним автокредитах, чинним на постійній основі, склали 12-17% річних при авансових платежах від 20-30% і терміни кредитування до п'яти років. А от умови нетривалих (найчастіше до кінця жовтня) акційних програм лояльніше. Ставки по таких позиках залишають 3-12% річних залежно від авансу (від 5-10%) і терміну кредитування (до семи років).

Максим Мироненко, керівник департаменту розвитку продуктів роздрібного бізнесу ПАТ «ПУМБ»

«Ймовірно, ставки по автокредитах виростуть до кінця року, оскільки поточні пропозиції банків ще повністю не відіграли зростання вартості залучених ресурсів (депозитів), який спостерігається, починаючи з середини літа».

Джерело: тижневик «Власть денег» № 40 від 05.10.12
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок