Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ відкриває нове відділення в м. Маріуполь
22 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розширює свою присутність в Донецькій області та відкриває нове відділення в м. Маріуполь. Відділення № 17 розташоване у безпосередній близькості з ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча», яке є містоутворюючим підприємством міста. Відділення пропонує широкий спектр банківських послуг приватним особам.

«Нове відділення ПУМБ в м.Маріуполь було відкрито з метою підвищення доступності послуг банку для наших клієнтів − співробітників ММК ім. Ілліча, − говорить Наталія Косенко, заступник голови правління з розвитку філіальної мережі ПУМБ. − Банк прагне виправдовувати довіру своїх клієнтів, тому регіональна мережа ПУМБ будується за принципом відповідності їх потребам та інтересам».

Відділення ПУМБ № 17 у м. Маріуполь:

Адреса: м. Маріуполь, вул. Левченко 1.

Режим роботи: понеділок-п'ятниця з 9:00 до 18:00 без перерви, вихідні дні − субота і неділя. Касове обслуговування проводиться з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 17:00, перерва − з 13:00 до 14:00.

Додаткова інформація про філії та відділеннях банку завжди доступна за номером 0 800 500 490 або на сайті www.pumb.ua.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок